ELADÓ LAKÁSOK VERESEGYHÁZ SZÍVÉBEN,

AKÁR SAJÁT LAKÁS, AKÁR BEFEKTETÉS, MINDENKÉPP MEGÉRI!

MÁR CSAK 1 LAKÁS ELADÓ!

A lakások műszaki tartalma a 2021-es energetikai besorolásoknak és követelményeknek megfelel, NAPELEM előkészítéssel, minőségi anyagok felhasználásával kerülnek megépítésre.

A kivitelező számtalan referenciával és leinformálható megrendelői körrel büszkélkedhet. Irodájuk is a társasházba költözik a kivitelezés végén.

A 76,8nm-es lakásban tágas, élhető belső tereket alakítottak ki: a kényelmes, jól gardróbozható előteret egy 35nm-es körbeablakozott amerikai konyhás nappali követi, melyből két nagy méretű szoba nyílik, valamint egy mosdó és egy fürdő.
A nap körbesüti a lakást, így egész nap világosak a belső terek. A lakás tetőtéri, de egy kivétellel minden ablak teljes értékű, nem tetőtéri. 

Az épület beton alapon Porotherm Klíma Profi téglából épül Dryfix rendszerrel. A födémek anyaga méretezett monolit vasbeton, a szintek között méretezett hanggátló rendszer kerül beépítésre. A lakások hanggátló téglával vannak elválasztva egymástól, a felszálló vezetékeket rezgéscsillapító kengyelek rögzítik vevőink nyugalma érdekében.
A homlokzati nyílászárók extra hő és hangszigetelő képességét az 5kamrás duplán gumírozott profilok, a háromrétegű üvegezés és az üvegek közti argon gáztöltet biztosítja.
Az épület fűtéséről a 4.1-es hőszivattyú jellegű fűtőegység gondoskodik napelem rákötés előkészítésével.

Buszmegálló a főváros, illetve Gödöllő felé egy utcányira, általános iskola 100 méteren belül, pékség, FREI CAFE, éttermek 50 méteren belül találhatók. A parkolás a biztonságos zárt, kamerával megfigyelt, névre szóló parkolóban történik. A lakások külön mérőkkel rendelkeznek.

Várható átadás: 2021. ősz

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, hívjon, írjon üzenetet!