TELEKÁRBAN ELADÓ!!! 4.990.000.-FORINTÉRT!

Építkezni vágyók figyelem!

Falusi CSOK 10MFt + illetékmentesség + 0% áfa +  babaváró akár kamatmentes vagy vissza nem térítendő hitel 10MFt + lakásfelújításra 50% visszatérítés + többgenerációs otthonteremtés támogatás

és kész a család álomotthona egy panorámás 2426nm-es telken mindössze 4.990.000.- Forintos kezdettel, a továbbiak az álmodótól függnek. (www.csalad.hu).

A telek több szintes, az utcafronti rész 250nm, melyen található egy közel 50nm-es felújítandó ház pajtával. Felújítással bővíthető, vagy akár egy pillanat alatt lebontható, hogy helyet adjon a következő tulajdonos álomotthonának.

Felső szinten lehet a család gyümölcsös kertje, a gyerekek játszótere domboldalba épített csúszdával, melyen könnyedén közlekedhetnek a telekrészek közt, kerti sütögető, szaletli, kiülő, esetleg a jakuzzi, hogy fürdőzés közben csodálhassuk a tájat, a templomtorony mögött lenyugvó napot, a lábunk alatt elterülő kis települést.

Maga a nyugalom szigete mégis közel a nagyvárosi nyüzsgéshez.

Vagy akár egy kisebb ház (házrész) lent a nagyszülőknek, felső részen pedig egy panorámás családi ház a gyerekeknek és szülőknek.

A telken ipari áramforrás megtalálható, gáz, víz, csatorna a ház előtt.

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, hívjon, írjon üzenetet!