Veresegyház ligetek már kiépült részén eladó egy 129nm-es újépítésű garázsos ikerház. Műszaki tartalma a 2021-es energetikai besorolásoknak és követelményeknek megfelelően, minőségi anyagok felhasználásával kerül megépítésre HŐSZIVATTYÚS fűtéssel.

A 129 nm-es házban tágas belső terek: 30 nm-es amerikai konyhás nappali, kamra, 4 teljes értékű háló, 1 fürdő, 1 külön mosdó, és mosókonyha található 451 nm-es telekterületen, É-Ny-i fekvésű terasszal. Ideális tájolásának köszönhetően körbesüti a nap.

A ház 129nm-es alapterületéhez hozzátartozik még egy:

–          garázs 17,4nm

–          fedett belépő 1nm

–          terasz 23,8nm

–          erkély 7nm

–          erkély 4nm

Az épületben hőszivattyúról fűtött indirekt fűtésű meleg víz tároló biztosítja a használati meleg vizet, az ideális hőmérsékletért padlófűtés felel egyedi hőfok szabályozással. (Kedvezményes KW/H díjelszámolással (H-Tarifás)).

Az ingatlan 30cm-es PTH falazatból épül 12cm-es nikecell szigeteléssel, a belső válaszfalak 10cm-es tégla elválasztó falak. Az ingatlan a mai építészeti és használatbavételi követelményeknek minden tekintetben megfelel.

Az igény szerinti befejezésnek köszönhetően a komplett belső kialakítás a vevő igényei szerint készül. A fenti ár tartalmazza az ingatlan kulcsrakész állapotban történő átadását a műszaki leírásban meghatározottak szerint, választható burkolatokkal, szaniterekkel és beltéri nyílászárókkal.

Jelenleg aktuális állami támogatások és kedvezményes kamattámogatott hitelek felvehetők, 36 bank közül ingyenes és díjmentes szolgáltatás keretein belül szintén tudunk segíteni.

Ára: 94.500.000.-Ft

10%-kal foglalható fizetési ütemezés személyes egyeztetés alapján.

Várható átadás: 2021 III. negyedév

További segítséget nyújtunk hitelválasztásban, CSOK ügyintézésben, jogi kérdésekben és lakberendezéssel kapcsolatos kérdésekben is állunk rendelkezésére.

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, hívjon, írjon üzenetet!