A ház műszaki tartalma a 2021-es energetikai besorolásoknak és követelményeknek megfelel, minőségi anyagok felhasználásával, napelem előkészítéssel kerül megépítésre.

A házat eredetileg két generáció együttélésére, vagy családi vállalkozás, kisebb cég berendezkedésére tervezték, hiszen a teljesen különálló feljárás biztosított. Egy család, illetve két generáció számára is tökéletesen alkalmas. Emeleten kialakított teljes értékű és különálló épületrész lakás, vagy iroda, stúdió, fitnesz, műterem, bármilyen kisebb vállalkozás céljából hasznosítható.

A 170 nm-es házban tágas belső terek: 52 nm-es amerikai konyhás nappali, 5 háló, 2 fürdő, 2 mosdó, mosókonyha található 720 nm-es telekterületen.
Ideális tervezésének és tájolásának köszönhetően körbesüti a nap, a naplementét pedig az örökpanorámát biztosító teraszról nézheti a család.

A ház alapterületéhez tartozik még:

– részben fedett panoráma terasz (18nm) 
– fedett udvari autóbeálló (25nm), igény szerint akár TELJESEN ZÁRT GARÁZS is megépíthető! 
– emeleti panoráma erkély (12nm) 
– kerti tároló (10nm) 
– padlás (tarolóként hasznosítható). 
A vevő az építkezés megkezdése előtt még egyedi igényei szerint módosíthatja a belső válaszfalakat!

Az ideális hőmérsékletért a kombi kondenzációs fali gázkazán felel inverteres hűtő-fűtő klíma rásegítéssel, napelem előkészítéssel. A nyílászárók 3 rétegű üveget kapnak, fokozva az épület hőszigetelését.

A lakás tervezésénél, kialakításánál a legfőbb szempont a családbarát környezet úgy, mint kényelem, komfort, megvalósítása ár és érték arányosan a lehető legjobban kihasználva a rendelkezésre álló teret.

Az igény szerinti befejezésnek köszönhetően a komplett belső kialakítás a vevő igényei szerint készül. A fenti ár tartalmazza az ingatlan kulcsrakész állapotban történő átadását a műszaki leírásban meghatározottak szerint, választható burkolatokkal, szaniterekkel és beltéri nyílászárókkal.

Ára: 100.000.000.-Ft

Várható átadás: 2022 II. negyedév

A jelenleg aktuális állami támogatások és kedvezményes kamattámogatott hitelek felvehetők, 36 bank közül ingyenes és díjmentes szolgáltatás keretein belül szintén tudunk segíteni.

További segítséget nyújtunk hitelválasztásban, CSOK ügyintézésben, jogi kérdésekben és lakberendezéssel kapcsolatos kérdésekben is állunk rendelkezésére.

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, hívjon, írjon üzenetet!