Rólunk

Benke Zsófia - vágott

Benke Zsófia Genovéva

Ingatlanvadászat – Ingatlanfejlesztés – Lakberendezés

A diploma megszerzése majd több, mint tíz multinacionális cégeknél ledolgozott év után rájöttem, hogy a munkámban nagyobb szabadságra és több kreativitásra vágyom, ezért karriert váltottam, és energiámat tanulásra, fejlődésre, majd új otthonunk átalakítására fordítottam.

Saját otthonunk keresése közben nagyon sok nehézségbe ütköztem kezdve onnan, hogy megtaláljam a tökéletes helyszínt, a tökéletes alaprajzot, a tökéletes kivitelezőt, aki nem csak érti a dolgát, de megbízható is, maximálisan velem együtt gondolkodva azon dolgozik, hogy amit elképzeltünk, megvalósuljon.

Kezdő lakberendezőként első nagy projektem saját otthonunk berendezése volt, mely során megtapasztaltam, hogy egy teljes otthon berendezése, az igények és a lehetőségek összehangolása rengeteg időt, energiát igényel, valamint egyfajta speciális hozzáállást, melynek köszönhetően mesterember és tulajdonos egy nyelven beszélnek.

Saját otthonunk megvalósulása után jöttek sorban a baráti, ismerősi felkérések, mely során az ingatlan felkutatásától kezdve egészen a lakberendezésig mindenről én gondoskodtam.

Jó érzés volt látni, hogy mennyi időt és energiát takarítok meg, hiszen én voltam az, aki mindent intézett, szervezett, ők pedig élvezték, hogy minden terhet leveszek a vállukról.

Ekkor született meg az 

 Ingatlanból Otthon! 

ötlete, mely mindent magába foglal, ami egy sikeres otthonteremtésbe beletartozik a helyszín kiválasztásától kezdve az utolsó kép felhelyezéséig.

Nézzen körül nálunk, és keressen minket bátran akkor is, ha csak tanácsot szeretne kérni!

Marcsi
Kis-Németh Mária
Ingatlanfejlesztés – Ingatlanbefektetés
Home Staging

Számomra a térszervezésen túl a színek és formák összhangja teszi tökéletessé egy-egy enteriőr arculatát.

Amikor 2017-ben rátaláltam a Home Staging-re, azonnal tudtam, hogy ezzel szeretnék hosszú távon foglalkozni, hiszen ez magába foglalja mindazt, ami a szenvedélyem: a dizájn, a lakberendezés és az évek óta hobbiként űzött fotózás.

Pár éve aztán azon kaptam magam, hogy a klasszikus Home Staging már kevés számomra. Hatalmas felismerés volt, mikor rájöttem, hogy az ingatlanfejlesztés, ingatlan-értéknövelés áll hozzám a legközelebb, ezekben a munkákban lubickolok, és tudom szívből átadni a tudásom legjavát a befektetőknek, akikkel azóta elsősorban dolgozom.

Imádom, amikor egy projektet az alapoktól egészen az utolsó simításokig végigkísérhetek.


Csak egészben tudok és szeretek gondolkodni.

Érzem és tudom, hogy többet kaphatsz azzal, hogy lakberendező, home stager és fotós szemmel egyszerre látom a tereket, így már a tervezésnél hozzáadhatom azt a különös pluszt, amitől életre kelnek a célcsoportra tervezett, egyedi enteriőrjeim.

Imádom, amikor egy megrendelő beleszeret az eladásra, vagy kiadásra szánt lakásába, és meglátja az egészet, az értékét, az egyediségét az én szememmel.

Nóri
Kemeri-Greguss Nóra

Lakberendezés – Home Staging

Mindig is kreatív embernek tartottam magamat. Gyerekkorom óta szeretek alkotni, és ez alatt értem a kézzelfogható, valamint a szellemi alkotásokat is.

Szeretem eltervezni, kigondolni a dolgokat, lelki szemeim előtt látom a megvalósulni készülő alkotást. Sokáig képzőművészeti pályára készültem, de aztán másfelé sodródtam. Angol nyelvtanári és közgazdasági diplomát is szereztem, és úgy hozta az élet, hogy multinacionális cégeknél gyűjtöttem szakmai és élettapasztalatot, rengeteget tanultam arról, hogy hogyan lehet profin végezni egy munkát.

2009 óta projekt menedzsmenttel foglalkozom, amit szeretek és testhezállónak érzek, de szinte végig ott motoszkált bennem, hogy van egy kiaknázatlan része a személyiségemnek: a kreatív énem. Hosszas keresgélés után találtam rá végül arra a területre, ahol mind a szervezési, irányítási, mind az alkotási képességeimet kamatoztathatom, ez pedig a home staging, magyarul ingatlanok felkészítése eladásra.

A lakás enteriőrökhöz régóta vonzódom. Egy alaprajzot nézegetve fejben újratervezem a beosztást, és bár lakberendezői tanfolyamot is végeztem, amint megismerkedtem a home staginggel, rájöttem, hogy ez lesz az én igazi utam. A Magyarországon elérhető legprofibb képzéseken vettem részt az MSP Design szervezésében.

Ez az a szakma, amiben minden tehetségemet használni tudom egyszerre, amiben igazán otthon érzem magamat.

Lépjen kapcsolatba velünk, bízza ránk ingatlanát, hogy olyan otthont varázsoljunk belőle, amire mindig is vágyott!