VÁCRÁTÓTON NAPPALI + 3 SZOBÁS 80 nm-es CSALÁDI HÁZ ELADÓ!

Vácrátóton eladó egy 80 nm-es újépítésű családi ház. Műszaki tartalma a 2021-es energetikai besorolásoknak és követelményeknek megfelelően, minőségi anyagok felhasználásával kerül megépítésre. Alternatív hűtés-fűtés kiegészítésként inverteres klíma kerül beépítésre.

A 80 nm-es házban található belső helyiségek: 30nm-es amerikai konyhás nappali, 3 háló, 1 mosdó és 1 fürdő és mosókonyha.

Az ideális hőmérsékletért és melegvízért a beépítésre kerülő hőszivattyúról fűtött indirekt fűtésű meleg víz tároló felel padlófűtés kiépítésével és kedvezményes KW/H díjelszámolással (H-Tarifás).

Külső szigetelés 10 cm-es grafitos szigetelés. Az ingatlan a mai építészeti és használatbavételi követelményeknek minden tekintetben megfelel.

Az igény szerinti befejezésnek köszönhetően a komplett belső kialakítás a vevő igényei szerint készül. A fenti ár tartalmazza az ingatlan kulcsrakész állapotban történő átadását a műszaki leírásban meghatározottak szerint, választható burkolatokkal, szaniterekkel és beltéri nyílászárókkal.

Jelenleg aktuális állami támogatások és kedvezményes kamattámogatott hitelek felvehetők, 36 bank közül ingyenes és díjmentes szolgáltatás keretein belül szintén tudunk segíteni.

10%-kal foglalható fizetési ütemezés személyes egyeztetés alapján.

Ára: 50.900.000.-Ft

Várható átadás: 2021 III. negyedév

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, hívjon, írjon üzenetet!